Online Order
gallery/1x
gallery/1x
gallery/1x

Penyakit Gaut, Kencing manis, Jantung, Darah tinggi, Merangkumi semua Penyakit..Dan juga. Untuk lelaki yang mati pucuk dan lemah tenaga semasa bersama dangan Isteri Tersayang dan juga untuk Perempuan yang bersikap dingin dalam hubungan kelamin. Dalam masa 45 minit anda akan menikmati kebahagiaan yang selama ini tidak kesampaian. Sayangilah Isteri anda. Sayangilah Suami anda , jangan sampai rumahtangga bergelora. Wang Ringgit boleh dicari, kebahagian rumahtangga tidak boleh dijual beli.


Maklumat Lanjut Sila Hubungi Kami 01119222783 Atau 0172853711
Muhammad Rizman.

gallery/001111
Sila Hubungi +60172853711

CERITA KAJIAN DOKTOR
🔶 Kajian *TERKINI* Mendapati *95%* Wanita Yang Berumahtangga Mengakui *Tidak Puas Dengan Prestasi Seks Suami Mereka.*
*(Berita Harian 2009)*


🔶 Hampir 3 Juta Lelaki Malaysia *"MATI PUCUK" *(Utusan Malaysia 2009)


🔶 Lelaki Hari Ini Lebih *EGO* Tidak Mahu Mengakui Kelemahan Diri Sendiri.(Dr. Ismail Thamby, Pakar Sakit Tuan) - Penyakit "Mati Pucuk" Meningkat Kerana *Lelaki Di Malaysia Enggan Menerima Kelemahan Diri Sendiri Dan Malu Untuk Mendapatkan Rawatan.* 
(Dr Khalid Abdul Kadir, Perunding Endokrinology Hospital Pantai)


🔶 Ramai Juga Lelaki Muda Bawah 40-an Menghadapi Masalah "Mati Pucuk". (Dr Lee Ming, Perunding Urology PPSJ) - *Ramai Lelaki Memilih Untuk Merana Dalam Diam Dan Berlagak Seolah-Olah Mereka Seorang Lelaki Normal.* (Prof Datuk Dr Tan Hui Meng, Pakar Perunding Urology PPSJ)


🔶 *Isteri Perlu Membantu Masalah Seks Suami* (Sekiranya Suami Ego dan Malu) Bawa Pergi Untuk Dapatkan Rawatan Atau Dapatkan Ubat-Ubatan, Herba Herba Yang Tidak Mengandungi Dadah Dan Bahan Terlarang (Prof Dr Syed Hassan Ahmad Al-Mashoor, Fakulti Perubatan UNIMAS)


Maklumat Lebih Lanjut Sila Layari www.kedai1malaysia.com.my
Atau Hubungi Saya 0172853711
 

AWAS! MATI PUCUK MENYERANG DI AWAL USIA 40an

Tidak Menjaga Kesihatan Undang Masalah Mati Pucuk
Tidak kira di negara manapun, wanita memberi lebih keutamaan kepada kesihatan suami dan anak. Meskipun diberi lebih perhatian, lelaki meletakkan kesihatan diri di tempat terakhir.

Ramai menganggap, selagi boleh berfungsi dan ada sifat kelelakian, lelaki berasakan mereka cukup sihat hinggalah dibuktikan sebaliknya.

Kenapa lelaki boleh mati cepat? Lelaki sebenarnya cukup liat berjumpa doktor dan biasanya apabila penyakit dikesan, keadaan mereka serius.
Malah, jika anda perhatikan peserta seminar atau forum kesihatan (percuma atau berbayar) kebanyakannya adalah wanita.

Berasa sihat tidak bermakna anda benar-benar sihat. Bagi lelaki, enam jenis penyakit menanti sebaik anda melangkah umur 40 tahun jika anda masih meneruskan gaya hidup dan tabiat pemakanan kurang sihat. Enam penyakit ini adalah penyakit lazim dan boleh dielak.

1) Penyakit kardiovaskular — Penyakit jantung adalah pembunuh utama di dunia. Risiko lelaki mendapat penyakit jantung lebih tinggi berbanding wanita. Bagi wanita, risiko ini sama dengan lelaki selepas mereka menopaus.

Penyakit jantung disebabkan pengumpulan plak dalam salur darah dan proses ini berlaku sejak kita kecil. Ini sebabnya ada pakar menyarankan kita menjalani pemeriksaan kolesterol seawal umur 25 tahun bagi setiap lima tahun.

Kekerapan pemeriksaan ini bertambah apabila usia meningkat. Lelaki pada umumnya perlu berusaha lebih keras untuk mencegah penyakit jantung dan strok.

Jika paras kolesterol anda tinggi, anda perlu bersenam 30 minit sehari sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Bagaimanapun, saranan terbaru ialah bersenam sekurang-kurangnya lima hari seminggu. Jika merokok, anda mesti berhenti bagi memudahkan kawalan kolesterol dan mengurangkan risiko serangan jantung.

2) Kanser paru-paru — Penyakit ini disumbangkan khusus (90 peratus) oleh asap rokok. Jika anda merokok, segera berhenti. Jika sukar melakukannya sendiri, dapatkan bantuan doktor dari mana-mana klinik berhenti merokok.

Kanser paru-paru merebak cepat dan keadaan biasanya serius sebelum menunjukkan gejala. Sedihnya, sehingga kini peratus kejayaan rawatan yang ada kini masih rendah.

3) Kanser prostat — Ini penyakit khas untuk lelaki, terutama selepas berusia 50 tahun. Prostat adalah kelenjar berbentuk kacang walnut yang terletak di belakang zakar, ia berfungsi menghasilkan cecair untuk ejakulasi.

Kanser prostat sangat lazim di kalangan lelaki. Bagaimanapun, berita baiknya, ia jarang menyebabkan kematian kerana kanser ini tumbuh dengan perlahan dan bersifat benigna (tidak merebak).

4) Kemurungan dan bunuh diri — Meskipun tiada data khas jumlah lelaki murung di negara kita, semakin ramai mengalami masalah ini. Malah sama seperti wanita, lelaki yang dilanda kemurungan ada kecenderungan atau setidak-tidaknya pernah terfikir untuk membunuh diri.

Fitrah lelaki yang lebih suka menyimpan masalah turut menyumbang kepada perkara ini. Apabila tertekan, lelaki tidak menangis atau sedih, sebaliknya menjadi pemarah atau bertindak agresif. Kajian mendapati walaupun lebih ramai wanita cuba membunuh diri, lelaki murung berjaya melaksanakan misi ini.
Jadi jika anda berasa murung, jangan pendam. Meluahkan masalah dan tekanan bukan menunjukkan anda lemah, sebaliknya ia tanda anda masih boleh berfikir secara rasional dan sayangkan keluarga.

5) Kencing manis — Ini antara ancaman besar di negara kita kerana semakin ramai golongan muda menghidap kencing manis. Gula berlebihan dalam badan ibarat racun kerana ia merosakkan salur darah dan saraf, terutama pada kaki.

Kencing manis juga boleh menjadi perangsang kepada pelbagai penyakit kronik lain seperti serangan jantung, strok, kegagalan buah pinggang, kebutaan dan pemotongan kaki (yang diakibatkan gangren iaitu kematian sel kerana tidak menerima bekalan oksigen dan nutrien).

6) Mati pucuk — Pakar urologi berkata, mati pucuk atau erektil disfungsi (ED) boleh dijadikan petunjuk utama kepada pelbagai masalah kesihatan lain seperti kencing manis, kemurungan dan sakit jantung.
Mengalami ED bermakna aliran darah di seluruh badan kurang lancar dan kini ia dianggap petanda awal untuk sakit jantung.

Dua pertiga daripada lelaki berumur 70 tahun ke atas ada masalah ini dan hampir 40 peratus lelaki dalam lingkungan usia 40 tahun mengalami ED.

Lelaki yang ada masalah ED bukan saja kurang minat terhadap seks, malah kebanyakannya dilanda kemurungan sehingga menjejaskan kualiti hidup.

Semua masalah kesihatan di atas boleh dicegah; kaedah pencegahan terbaik dan murah ialah melalui senaman, menjaga pemakanan serta belajar menangani tekanan.

Berdasarkan testimoni drpd ramai pengguna yang telah mencuba EVO7, Produk kesihatan ini benar-benar telah membasmi dan merawat segala penyakit kronik yang dihadapi oleh mereka bertahun-tahun.

Sesuai utk mereka yang MATI PUCUK, STROK, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, GOUT, ASMA, SARAF, PROSTAT, MIGRAIN dan pelbagai jenis penyakit lagi...

Whatsapp : 0172853711
Untuk sebarang Pertanyaan / Pengesahan / Tempahan.

gallery/124674862-hello-sehat-1024x683-1024x683
gallery/hp-header02